Klockarskolan åk 7-9

Välkommen till Klockarskolan åk 7-9 i Säter!

gaelle-marcel-8992-unsplash

Vi söker kontinuerligt nya lärare

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer – Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg.

Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid.

En tryggare uppväxt för din familj.

Minuter till Falun/Borlänge
Elever
Klasser

Det här är Klockarskolan

Säters kommuns grund- och grundsärskola för elever i åk 7-9. Vi har fyra till fem klasser i varje årskurs. För oss är kunskap och trygghet viktigt.

På Klockarskolan är personalen sedan hösten 2018 organiserade i ämneslag, mentorsteam och lärteam, för att kunna möta alla elevers individuella behov.

Kunskap och en god utbildning är nyckeln till framgång på gymnasiet och i framtiden. Den nyckeln vill vi ge våra elever. Hos oss får eleverna låna en egen laptop att använda i undervisningen.

En avgörande del i utbildningen är att eleverna känner sig trygga i skolan och det arbetar vi målmedvetet med hela tiden. På Klockarskolan arbetar vi för en mobilfri skoltid.

På Klockarskolan kan eleverna välja att gå musikprofilen. Förutom extra musik på schemat har eleverna varje vecka möjlighet att få en kostnadsfri lektion i sång eller instrument.

Följ oss på sociala medier

Här är din framtida arbetsplats