Stora skedvi skola F-6

stora skedvi skola f-6

Välkommen till Säters kommun!

Lärare? Välkommen till oss!

20 min från Falun

...Borlänge och Hedemora. - Utmärkta pendlingsmöjligheter med andra ord!

Nybyggd skola

Stora Skedvi skola och förskola är nybyggt 2018. Med fräscha lokaler ser vi fram emot en trivsam arbetsmiljö!

Reggio Emilia-pedagogik

Skolan har Reggio Emilia inriktning med egen ateljé där vår ateljerista arbetar tillsammans med pedagoger och barn.

välkommen hit

Lärarna på skolan samarbetar i arbetslag, ett för de yngre barnen i skolåren F-3 och ett för de äldre barnen, skolår 4-6. Varje klass har sin klasslärare. Utöver klasslärarna finns på skolan speciallärare, idrottslärare, slöjdlärare och elevassistenter.

vår nya skola

Elever och personal har fått flytta in i de nya lokalerna och har nu all sin verksamhet där.  Gamla delen av skolan är renoverad och biblioteket har öppnat upp sin verksamhet. Idrottshallen är klar och används av elever dagligen.